Bilgisayarda ses yok

Chesmai

Hectopat
Merhabalar bugün oyun oynarken ekranım bir anda gitti. Tekrar açmayı denediğimde donup kalıyordu. Bilgisayarı düğmesinden kapatıp yeniden başlatmak zorunda kaldım. Tekrar açtığımda bilgisayarda ses yoktu ses aygıtım aygıtlar bölümünde gözükmüyordu. (hoparlörüm monitöre dahil). Aynı zamanda kapatıp açma düğmesinde uyku seçeneğide yok. Neden olmuş olabilir yardım eder misiniz?

Merhabalar bugün oyun oynarken ekranım bir anda gitti. Tekrar açmayı denediğimde donup kalıyordu. Bilgisayarı düğmesinden kapatıp yeniden başlatmak zorunda kaldım. Tekrar açtığımda bilgisayarda ses yoktu ses aygıtım aygıtlar bölümünde gözükmüyordu. (hoparlörüm monitöre dahil). Aynı zamanda kapatıp açma düğmesinde uyku seçeneğide yok. Neden olmuş olabilir yardım eder misiniz?
Hocam bende de aynı şey olmuştu. Başlat kısmındaki ses butonuna sağ tıklayıp "Ses sorunlarını gider" butonuna basın. Normalde çözmesi lazım. Çözmezse ne dediğini buraya yazarsanız çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı