hakanYldz Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #1 Sorun bu GTA 5 ve başka oyunlara giremiyorum Kulaklık gerekiyor mu yoksa bunun bir çözümü var mı? Dosya Ekleri 1682420944098.jpeg 200,5 KB · Görüntüleme: 53
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #2 Cihazın hoparlörü var mı? Varsa sürücüsü kurulu mu? Aygıt yöneticisinden fotoğraf atın. Artı 0 Eksi
KS KS hakanYldz Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #3 yusufklncc dedi: Cihazın hoparlörü var mı? Varsa sürücüsü kurulu mu? Aygıt yöneticisinden fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Cihazın hoparlörü var mı? Varsa sürücüsü kurulu mu? Aygıt yöneticisinden fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla...
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #4 Sesi nereden almaya çalışıyorsun? Sürücüsünü kurmayı denedin mi tekrar? Artı 0 Eksi
KS KS hakanYldz Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #5 yusufklncc dedi: Sesi nereden almaya çalışıyorsun? Sürücüsünü kurmayı denedin mi tekrar? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulucağını bilmiyorum Bu abimin bilgisayarı aslında Benim bilgisayar bozulduğu için Bundan giriş yapmaya çalışıyorum O yüzden neyin kurulduğunu bilmiyorum sadece HDD'yi taktım Eğer kulaklık gerekiyorsa takayım çözümü varsa da hemen yapayım Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Sesi nereden almaya çalışıyorsun? Sürücüsünü kurmayı denedin mi tekrar? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulucağını bilmiyorum Bu abimin bilgisayarı aslında Benim bilgisayar bozulduğu için Bundan giriş yapmaya çalışıyorum O yüzden neyin kurulduğunu bilmiyorum sadece HDD'yi taktım Eğer kulaklık gerekiyorsa takayım çözümü varsa da hemen yapayım
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 25 Nisan 2023 #6 Nasıl yani kendi bilgisayarının diskini direkt buraya takıp çalıştırdın mı? Sürücüler uyumsuzluk çıkarmış. Windows update'den güncellemeleri denetle. Artı 0 Eksi
Nasıl yani kendi bilgisayarının diskini direkt buraya takıp çalıştırdın mı? Sürücüler uyumsuzluk çıkarmış. Windows update'den güncellemeleri denetle.
KS KS hakanYldz Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #7 yusufklncc dedi: Nasıl yani kendi bilgisayarının diskini direkt buraya takıp çalıştırdın mı? Sürücüler uyumsuzluk çıkarmış. Windows update'den güncellemeleri denetle. Genişletmek için tıkla... Şuan bi güncelleme yapıyorum Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Nasıl yani kendi bilgisayarının diskini direkt buraya takıp çalıştırdın mı? Sürücüler uyumsuzluk çıkarmış. Windows update'den güncellemeleri denetle. Genişletmek için tıkla... Şuan bi güncelleme yapıyorum