Bilgisayarda sıkılınca ne yapılabilir?

maraushi

Kilopat
Makaleler
19
Not: Bilgisayar dışına yönelmeyi söylemenize gerek yok haftada 3-4 kere arkadaşlarımla buluşuyorum ve spor vb yapıyorum fakat boş vakit çok yaz tatilinde.

Yaz tatili daha başlamadı bile ama okula 2 hafta girmiyoruz biz zaten, oyunlar da sarmıyor YouTube'da kaliteli içerik az şu an himym bitirdim friends sarmadı, modern family izliyorum.

Bilgisayarda sıkılınca ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Not: Bilgisayar dışına yönelmeyi söylemenize gerek yok haftada 3-4 kere arkadaşlarımla buluşuyorum ve spor vb yapıyorum fakat boş vakit çok yaz tatilinde.

Yaz tatili daha başlamadı bile ama okula 2 hafta girmiyoruz biz zaten, oyunlar da sarmıyor YouTube'da kaliteli içerik az şu an himym bitirdim friends sarmadı, modern family izliyorum.

Bu çok kişisel bir soru hocam, bir şey önermem gerekirse sevdiğiniz şeyler arasından kendinize göre bir hobi edinebilir veya animasyon, kodlama, elektronik alanlarında kendinizi geliştirmeyi deneyebilirsiniz.

Debloat işlerine girişip her şeyi mahvedip geri format atabilirsin. Bende hep aynı döngü.

Ben genelde söve söve Lol giriyorum, yazılım öğren de diyemem. Bence soulsları oyna belki ölmekten zevk alırsın. Film dizi önermem onları telefondan da izlersin.

Şöyle uzun bir dizi film açılır seni saracak onu izlersin bir kaç haftada biter zaten. Sonra oyun oynarsın ama sıkılırsın. Kaliteli video çeken youtuberler oluyor örneğin Yusuf Şimşek gibi oyun yapan genç kardeşler gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı