J Jam Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Komşum laptopu açtıktan sonra ekran böyle açılmış. tamirciye gideceğim diyor ,gitmesini istemedim. Bilen var mı? Dosya Ekleri IMG-20210908-WA0002.jpg 102,7 KB · Görüntüleme: 73 IMG-20210908-WA0001.jpg 60,2 KB · Görüntüleme: 74
Komşum laptopu açtıktan sonra ekran böyle açılmış. tamirciye gideceğim diyor ,gitmesini istemedim. Bilen var mı?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 8 Eylül 2021 #2 Jam dedi: Komşum laptopu açtıktan sonra ekran böyle açılmış. Tamirciye gideceğim diyor, gitmesini istemedim. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CMD'ye sfc /scannow yazsın. Artı 0 Eksi
Jam dedi: Komşum laptopu açtıktan sonra ekran böyle açılmış. Tamirciye gideceğim diyor, gitmesini istemedim. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CMD'ye sfc /scannow yazsın.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Eylül 2021 #3 İnşallah virüs bulaştırmamıştır. Artı 0 Eksi
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #4 Jam dedi: Komşum laptopu açtıktan sonra ekran böyle açılmış. tamirciye gideceğim diyor ,gitmesini istemedim. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 1 - Görev Yöneticisi'ni açın. 2 - Dosya > Yeni Görevi Çalıştır > "powershell" yazın ve "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur." kutucuğunu işaretleyin. 3 - PowerShell açıldıktan sonra "sfc /scannow" komutunu yazın. 4 - Tarama bittikten sonra "DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth" komutunu yazın. 5 - İşlem tamamlandıktan sonra "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth" komutunu yazın. 6 - İşlem tamamlandıktan sonra "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" komutunu yazın. 7 - İşlem tamamlandıktan sonra "chkdsk /r /f" komutunu yazın ve "YES, Y" seçeneği ile işlemi onaylayın. 8 - Bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Jam dedi: Komşum laptopu açtıktan sonra ekran böyle açılmış. tamirciye gideceğim diyor ,gitmesini istemedim. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 1 - Görev Yöneticisi'ni açın. 2 - Dosya > Yeni Görevi Çalıştır > "powershell" yazın ve "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur." kutucuğunu işaretleyin. 3 - PowerShell açıldıktan sonra "sfc /scannow" komutunu yazın. 4 - Tarama bittikten sonra "DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth" komutunu yazın. 5 - İşlem tamamlandıktan sonra "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth" komutunu yazın. 6 - İşlem tamamlandıktan sonra "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" komutunu yazın. 7 - İşlem tamamlandıktan sonra "chkdsk /r /f" komutunu yazın ve "YES, Y" seçeneği ile işlemi onaylayın. 8 - Bilgisayarı yeniden başlatın.