BatuhanSevenler Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Benim bu bilgisayar arada bir siyah ekran oluyor, sonra biraz klavyeye basınca falan geri düzeliyor. Niye oluyor?
Benim bu bilgisayar arada bir siyah ekran oluyor, sonra biraz klavyeye basınca falan geri düzeliyor. Niye oluyor?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Ocak 2021 #3 BatuhanSevenler dedi: Benim bu bilgisayar arada bir siyah ekran oluyor, sonra biraz klavyeye basınca falan geri düzeliyor. Niye oluyor? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak uyku moduna giriyordur bilgisayar. Yararlı bir şey. Güç tüketimini azaltır kullanılmadığı zaman.
BatuhanSevenler dedi: Benim bu bilgisayar arada bir siyah ekran oluyor, sonra biraz klavyeye basınca falan geri düzeliyor. Niye oluyor? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak uyku moduna giriyordur bilgisayar. Yararlı bir şey. Güç tüketimini azaltır kullanılmadığı zaman.
Diabl0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Uzaylı avcısı 29 Ocak 2021 #4 Ne kadar sıklıkla oluyor? Yani dakikada mı saatte mi vb... Arkadaşların dediği gibi uyku modu olabilir.
Ne kadar sıklıkla oluyor? Yani dakikada mı saatte mi vb... Arkadaşların dediği gibi uyku modu olabilir.
Dündar Ece Centipat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 259 Yer Bu Bilgisayar /Yerel disk C:/Bursa/Gemlik 29 Ocak 2021 #5 Uyku modu olabilir, bende de oluyor.
ET0RPH1NE Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 37 Yer 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #6 Uyku modu, Windows arama yerine 'güç ve uyku' yazın oradan girdiğinizde 2 seçenek olmalı, iki seçeneği de 'hiçbir zaman' yaparsanız sorun düzelir.
Uyku modu, Windows arama yerine 'güç ve uyku' yazın oradan girdiğinizde 2 seçenek olmalı, iki seçeneği de 'hiçbir zaman' yaparsanız sorun düzelir.