intromaker Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #11 TilkiMilki dedi: Gen 1 HDD kullanıyorsun. Bilgisayarın Gen 2 destekliyor o yüzden Gen 2 alman daha iyi olur. Aynı zamanda kullandığın HDD yi sıfırlayıp yeni alacağın SSD ye Windows kurarsan o zaman işlemlerin hızlanır. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam anladım, SSD aldığım zaman windows'u ve oyunları hızlı açılmaları için ona kuracağım. Setsuna Yuki dedi: Evet takabilirsin, bununla beraber bir de SATA kablosu alman gerek. Genişletmek için tıkla... ben yeni bir güç kaynağı almıştım ama onda yok mudur sata kablosu?
TilkiMilki dedi: Gen 1 HDD kullanıyorsun. Bilgisayarın Gen 2 destekliyor o yüzden Gen 2 alman daha iyi olur. Aynı zamanda kullandığın HDD yi sıfırlayıp yeni alacağın SSD ye Windows kurarsan o zaman işlemlerin hızlanır. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam anladım, SSD aldığım zaman windows'u ve oyunları hızlı açılmaları için ona kuracağım. Setsuna Yuki dedi: Evet takabilirsin, bununla beraber bir de SATA kablosu alman gerek. Genişletmek için tıkla... ben yeni bir güç kaynağı almıştım ama onda yok mudur sata kablosu?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Kasım 2023 #12 @intromaker Guc kaynagindaki SSD'ye guc saglamak icin, bir de anakart ile veri iletisimi icin SATA veri kablosu alman gerek.
@intromaker Guc kaynagindaki SSD'ye guc saglamak icin, bir de anakart ile veri iletisimi icin SATA veri kablosu alman gerek.
intromaker Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #13 Setsuna Yuki dedi: @intromaker Guc kaynagindaki SSD'ye guc saglamak icin, bir de anakart ile veri iletisimi icin SATA veri kablosu alman gerek. Genişletmek için tıkla... HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com hocam bu dogru mudur?
Setsuna Yuki dedi: @intromaker Guc kaynagindaki SSD'ye guc saglamak icin, bir de anakart ile veri iletisimi icin SATA veri kablosu alman gerek. Genişletmek için tıkla... HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com hocam bu dogru mudur?
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 22 Kasım 2023 #14 intromaker dedi: HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com hocam bu dogru mudur? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/molix-sata-3-0-kilitli-hdd-ssd-sata-data-baglanti-kablo-90-derece-sata-pm-HBC00000CIQJR Böyle olması gerekiyor. Linki rastgele attım, fiyat araştırması yapabilirsin.
intromaker dedi: HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HM.122435 SATA KABLO F FİŞ-F FİŞ 3M- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com hocam bu dogru mudur? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/molix-sata-3-0-kilitli-hdd-ssd-sata-data-baglanti-kablo-90-derece-sata-pm-HBC00000CIQJR Böyle olması gerekiyor. Linki rastgele attım, fiyat araştırması yapabilirsin.
intromaker Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #15 TilkiMilki dedi: https://www.hepsiburada.com/molix-sata-3-0-kilitli-hdd-ssd-sata-data-baglanti-kablo-90-derece-sata-pm-HBC00000CIQJR Böyle olması gerekiyor. Linki rastgele attım, fiyat araştırması yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam bu olmadan takılmıyor değil mi şimdi?
TilkiMilki dedi: https://www.hepsiburada.com/molix-sata-3-0-kilitli-hdd-ssd-sata-data-baglanti-kablo-90-derece-sata-pm-HBC00000CIQJR Böyle olması gerekiyor. Linki rastgele attım, fiyat araştırması yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam bu olmadan takılmıyor değil mi şimdi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Kasım 2023 #16 intromaker dedi: Hocam bu olmadan takılmıyor değil mi şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet.