W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarım laptop ve birazcık kasıyor açıkçası, performansından memnun değilim. Bilgisayarımda SSD var mı yok mu bilmiyorum. Bir arkadaş Görev Yöneticisi'nden öğrenebileceğimi söyledi.
Arkadaşlar bilgisayarım laptop ve birazcık kasıyor açıkçası, performansından memnun değilim. Bilgisayarımda SSD var mı yok mu bilmiyorum. Bir arkadaş Görev Yöneticisi'nden öğrenebileceğimi söyledi.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.331 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 15 Ağustos 2024 #2 Var. SanDisk Plus modeline sahipsiniz.
W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 steelumut dedi: Var. SanDisk Plus modeline sahipsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi bir SSD mi peki?
steelumut dedi: Var. SanDisk Plus modeline sahipsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi bir SSD mi peki?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.331 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 10 Eylül 2024 #4 wallendorrr dedi: İyi bir SSD mi peki? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu bir model diye biliyorum. @the Prodigy
wallendorrr dedi: İyi bir SSD mi peki? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu bir model diye biliyorum. @the Prodigy