Bilgisayarda SSD yanına HDD nasıl takılır?

DeeTeeWhy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 240GB SSD var ve şu an yer doldu oyun indiremiyorum. Şu an elimde 1TB HDD var fakat bunu bilgisayarima nasıl takacağım? SSD ile birlikte kullanmak istiyorum yani, yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 240GB SSD var ve şu an yer doldu oyun indiremiyorum. Şu an elimde 1TB HDD var fakat bunu bilgisayarima nasıl takacağım? SSD ile birlikte kullanmak istiyorum yani, yardimci olur musunuz?
Kasa kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Psu dan gelen güç kablosunu ve anakarttan gelen kabloyu bağlayın hdd'ye.

Güç kaynağından gelen sata güç bağlantısını yapın önce sonra sata kablosu ile anakarta bağlayın hdd'yi.

Kasa kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Psu dan gelen güç kablosunu ve anakarttan gelen kabloyu bağlayın hdd'ye.
Youtube de bu dediğiniz bir videosu felan var mı

Güç kaynağından gelen sata güç bağlantısını yapın önce sonra sata kablosu ile anakarta bağlayın hdd'yi.
Anlatımlı bir videosu felan var mı bu konularda yabancıyım da yanlış bir şey yapmak istemem

Youtube de bu dediğiniz bir videosu felan var mı

Anlatımlı bir videosu felan var mı bu konularda yabancıyım da yanlış bir şey yapmak istemem
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Varda hata yapma olasılığınız imkansız gibi birşey. Yanlış kabloyu alsanız bile soket uymuyor.

Bu işlemi yaparken bilgisayarımın kapalı olması yeterli değil mi fişleri v.s çekmeme gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…