"Bas Harfi'i ' ise kendisi trojan oluyor. Kurtulmak icin Görev Yöneticisi'nden gorevi sonlandirin. Buyuk bir ihtimal tekrardan calismaz. İciniz rahat etmezse yine de format atin. Ama bas harfi l ise ve System 32 de ise sorun yok'' formlarda böyle deniyor Isass.exe icin.
2. yazdığınız %90 değil, Windows hizmeti. Eğer arkadaşın dediği gibi "i" ile başlıyorsa virüs. Onun dışında hepsi normal. 2. defa söylüyorum Görev Yöneticisi ile tespit yapılamaz ama açıklama gereği duydum.
2. yazdığınız %90 değil, Windows hizmeti. Eğer arkadaşın dediği gibi "i" ile başlıyorsa virüs. Onun dışında hepsi normal. 2. defa söylüyorum Görev Yöneticisi ile tespit yapılamaz ama açıklama gereği duydum.
Cünkü trojanler kendilerini saklamaya calışırlar. Mesela az önce taramamda Microsoft telemetry klasorunde sihost64.exe cıktı kendisi miningmiş araştırıp baktıgımda.
Cünkü trojanler kendilerini saklamaya calışırler mesela az önce taramamda Microsoft telemetry klasorunde sihost64.exe cıktı kendisi mining miş araştırıp baktıgımda.