C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Haziran 2024 #1 Windows+r ile falan baktım ancak bulamadım. ASUS'un kendi sitesinde baktığımda eğer yanlış anlamadıysam destekliyor olması lazım. Anakartım: ASUS TUF Gaming B550M-Plus DDR4 s+v+GL AM4. ASUS Motherboards Ready for Windows 11 ASUS motherboards are Windows 11 ready with great compatibility. Users can ensure having TPM 2.0 support for Windows 11 through latest BIOS update or manual activation. www.asus.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
Windows+r ile falan baktım ancak bulamadım. ASUS'un kendi sitesinde baktığımda eğer yanlış anlamadıysam destekliyor olması lazım. Anakartım: ASUS TUF Gaming B550M-Plus DDR4 s+v+GL AM4. ASUS Motherboards Ready for Windows 11 ASUS motherboards are Windows 11 ready with great compatibility. Users can ensure having TPM 2.0 support for Windows 11 through latest BIOS update or manual activation. www.asus.com
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 28 Haziran 2024 #2 Bilgisayarımın TPM destekleyip desteklemediğini ve hangi sürümünü desteklediğini nasıl kontrol edebilirim?
Bilgisayarımın TPM destekleyip desteklemediğini ve hangi sürümünü desteklediğini nasıl kontrol edebilirim?