Umut Can Özkan Femtopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #11 faruk212 dedi: Rapor istemiştik ama?? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerden atıyoruz bilgim yok ilk defenderla tarama yaptıktan sonra bilgisayarı kapatmıştım. Kaybolmamış mıdır?
faruk212 dedi: Rapor istemiştik ama?? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerden atıyoruz bilgim yok ilk defenderla tarama yaptıktan sonra bilgisayarı kapatmıştım. Kaybolmamış mıdır?
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 1 Ocak 2022 #12 Umut Can Özkan dedi: Tam olarak nerden atıyoruz bilgim yok ilk defenderla tarama yaptıktan sonra bilgisayarı kapatmıştım. Kaybolmamış mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir şey atmana gerek yok dostum temiz diyorsa sıkıntı yoktur zaten.
Umut Can Özkan dedi: Tam olarak nerden atıyoruz bilgim yok ilk defenderla tarama yaptıktan sonra bilgisayarı kapatmıştım. Kaybolmamış mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir şey atmana gerek yok dostum temiz diyorsa sıkıntı yoktur zaten.
Umut Can Özkan Femtopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #13 214777 dedi: Bir şey atmana gerek yok dostum temiz diyorsa sıkıntı yoktur zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
214777 dedi: Bir şey atmana gerek yok dostum temiz diyorsa sıkıntı yoktur zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.