4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 24 Temmuz 2021 #11 Tobik dedi: Ranch Simulator İndir – Full PC Türkçe + Online oyunu buradan indirdim Torrent diyerek. Windows için µTorrent (uTorrent) İstemcilerini indirin Torrent'i buradan indirdim. Ranch-Simulator-Multiplayer-Fix-Online.exe скачать бесплатно Online girmek içince bunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Virüslü dosya paylaşıyor bu site.
Tobik dedi: Ranch Simulator İndir – Full PC Türkçe + Online oyunu buradan indirdim Torrent diyerek. Windows için µTorrent (uTorrent) İstemcilerini indirin Torrent'i buradan indirdim. Ranch-Simulator-Multiplayer-Fix-Online.exe скачать бесплатно Online girmek içince bunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Virüslü dosya paylaşıyor bu site.
D Deagle7 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #12 Wi Tobik dedi: Not : Virüs olabilir indirmeyin İlk defa indirdim her şeyi sildim tarama yaptım YouTube'dan videolara bakıyorum trojan nasıl anlaşılır falan diye bu arada bir arkadaşımın Steam hesabı çalındı ama geri aldı şifreleri falan değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Dosyalar aynıysa geriye birtek bildirimleri kapatmış olman ihtimali kalıyor.Antivirüs programın otomatik de silmiş olabilir.
Wi Tobik dedi: Not : Virüs olabilir indirmeyin İlk defa indirdim her şeyi sildim tarama yaptım YouTube'dan videolara bakıyorum trojan nasıl anlaşılır falan diye bu arada bir arkadaşımın Steam hesabı çalındı ama geri aldı şifreleri falan değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Dosyalar aynıysa geriye birtek bildirimleri kapatmış olman ihtimali kalıyor.Antivirüs programın otomatik de silmiş olabilir.