Dostlar bilgisayarımda trojan var belki virüs belki RAT her şey olabilir sıkıntılı bir program kurdum ve benim PC'mde antivirüs programı yok. Windows'unki komle kapalı. Ne yapmalıyım? Format atmadan kurtulmanın yolu var mıdır? (örneğin Kaspersky paralı haliyle tarasam vs)
Dostlar bilgisayarımda trojan var belki virüs belki RAT her şey olabilir sıkıntılı bir program kurdum ve benim PC'mde antivirüs programı yok. Windows'unki komle kapalı. Ne yapmalıyım? Format atmadan kurtulmanın yolu var mıdır? (örneğin Kaspersky paralı haliyle tarasam vs)
Güvenli moda alıp Malwarebytes ile tara diyeceğim ama çok uzun süren bir işlem, benim M.2 SSD 7000 yazma/okuma hızına sahip olmasına rağmen yaklaşık 2 saat civarı sürmüştü. Bu yüzden bence en temizi format atman. Windows 11 kurmanı önermem, onun dışında istediğin OS'u kurabilirsin.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!