CybergameYK

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda önce PUABundler:Win32/FusionCore diye tehdit buldu Windows Defender. Sonra ben Kaspersky ücretsiz sürümünü yükledim bir trojan buldu ben de sildirdim. Sonra aradan 1 hafta geçti. Windows Defender Trojan:Win32/Cloxer diye bir ciddi bir tehdit buldu ve PUABundler:Win32/FusionCore adlı virüsüde buldu. Şu anda bir şey yok ama bir şey olur mu diye merak ettim. Teşekkürler.

Arkadaşlar bilgisayarda önce PUABundler:Win32/FusionCore diye tehdit buldu Windows Defender. Sonra ben Kaspersky ücretsiz sürümünü yükledim bir trojan buldu ben de sildirdim. Sonra aradan 1 hafta geçti. Windows Defender Trojan:Win32/Cloxer diye bir ciddi bir tehdit buldu ve PUABundler:Win32/FusionCore adlı virüsüde buldu. Şu anda bir şey yok ama bir şey olur mu diye merak ettim. Teşekkürler.
  1. Güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanarak tarama yapın: Bilgisayarınızda güvenilir bir antivirüs yazılımı varsa, bir tam tarama yapın ve virüsü tespit edin. Antivirüs yazılımınız yoksa, güvenilir bir antivirüs yazılımı indirin ve tarama yapın.
  2. Virüsü kaldırın: Antivirüs yazılımı Trojan:Win32/Cloxer virüsünü tespit ettiğinde, talimatları izleyerek virüsü kaldırın. Antivirüs yazılımınızın talimatlarına dikkatli bir şekilde uyun.
  3. Sistem geri yükleme noktalarını kontrol edin: Trojan:Win32/Cloxer virüsü, bilgisayarınızda sistem geri yükleme noktalarını etkileyebilir. Bu nedenle, virüsün tarama ve kaldırma işleminden sonra, sisteminizi en son iyi durumda olduğunuza emin olmak için bir geri yükleme noktasına geri yükle.
  4. Tarayıcı geçmişinizi temizleyin: Virüs, tarayıcı geçmişinizi ve diğer çevrimiçi aktivitelerinizi de etkileyebilir. Bu nedenle, tarayıcı geçmişinizi temizleyin ve çerezleri silin.
  5. Şifrelerinizi değiştirin: Trojan:Win32/Cloxer virüsü, şifrelerinizi ele geçirmek için kullanılabilir. Bu nedenle, virüsü tespit ettiğinizde, tüm şifrelerinizi değiştirin.
  6. Güncellemeleri yükleyin: Virüsler, bilgisayarınızdaki yazılım ve sistem açıklarından yararlanarak yayılabilirler. Bu nedenle, bilgisayarınızdaki tüm yazılım ve sistem güncellemelerini yükle.
Trojan:Win32/Cloxer virüsü, bilgisayarınıza ciddi zararlar verebileceği için hızlıca çözüme kavuşturulması gereken bir durumdur. Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, profesyonel bir teknisyen veya virüs temizleme hizmetleri almayı düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı