Bilgisayarda Unity tabanlı oyunlar açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

MustafaYavas

Femtopat
Merhabalar herkese öncelikle,
Simulasyon oyunları genellikle Unity tabanlı oluyor şu sıralar. İnternet Cafe Simulator, streamer daily gibisinden. Ben de internet Cafe Simulator oyununda bir hata almıştım Unity ile ilgili. Açılmıyor diye tekrardan başka bir siteden indirdim ama sonuç aynı oldu.
Hata Unity 2019 hatası oluyor. Sadece bu oyunda olduğunu sandığım için boş vermiştim, o oyunu da oynamayıveririm demiştim.
Ancak fark ettim ki bilgisayarımda hiçbir Unity tabanlı oyun açılmıyor. Steam'de bedava olarak oynanabilen business tour bile. Bu konu hakkında hata fotoğrafını da bırakıyorum. Yardım edebilecek kişi var mıdır?

Ben sorunu çözdüm oyun the long dark ama epic games ten açınca LS-0013 hatası alıyorum ve epic games in sitesinde oyunu doğrulayın diyor yapıyorum ama düzelmiyor oyunu kendi dosya konumundan açınca ise açılıyor ama 5 saniye sonra kapanıyor

Son düzenleme:
Merhaba. Linteki Videoda Yapılanları Uygularsanız Sorun Çözülecektir. Sadece Among us için değil. Her Oyunda İşe Yarıyor (Yeni Driver Kullananlar Da Aynı Şekilde Kendi Driverinda Yapabilirler)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum sen nasıl bir kralsın ya, The Long Dark çalışmıyordu sayende oldu. Vallahi çok sağ olasın.

Config diyr dosya var onu not defteriyle aç yazilar yaziyor en altina sunlari yaz (Force-D3D11-bltblt-mode=) bunu yaz parantez hariç
Ben dediğini yaptım , Gang Beasts adlı oyunda işe yaradı,ama Business Tour adlı oyunda işe yaramadı.
Aynen ben de Windows 10 yaptım acılmamaya basladı bu arada ekran kartı 7400 series degil 7500/7600 series

Benim OS Windows7'di Win 10 yaptım açılmamaya başladı. (aynı sorun bende de var)

Son düzenleme:
Evin internetini alirken guvenli internet olarak aldiysaniz eger acilmayabilir bende de acilmiyordu sonra baska yerlerin internetiyle girebildigimi fark ettim interneti kontrol etmelisin bence.

Kral ya Allah razı olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…