Çözüldü Bilgisayarda uygulama kapansa bile bellek kullanımı düşmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BrianMoser103

Hectopat
RAM
16 GB Acer 3000MHZ CL15-CL16-CL18-CL19
SSD veya HDD modeli
TURBOX 256GB SSD-SANDİSK SSD PLUS 1 TB
Ekran kartı
AMD RADEON RX550 4GB 128 BİT GGDR5
Anakart
GİGABYTES B450M H
İşlemci
AMD RYZEN 3 3100 4-CORE PROCESSOR 3.60GHZ 4 CORE
Başlıkta dediğim gibi bilgisayarda program açıldıktan sonra kapatsam bile onun açıkken kullandığı RAM miktarıylan aynı miktarda RAM kullanılıyor. Mesela GTA 5 oynuyordum normalde GTA 5 açıkken 8 GB RAM falan kullanılır bu sayı oyun açık oldukça sürekli artıyor %60'den %80'lere kadar. Sonra GTA 5'i kapatıyorum RAM kullanımının düşmesi gerekirken RAM kullanım hala aynı kalıyor. Şu anda sadece Chrome açık(arka planda uygulamada çalışmıyor)ve 11GB RAM kullanılıyor. PC'de Kaspersky var tarama yapıyorum temiz diyor. Bu sorun neden oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Bu video sayesinde

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gösterilenleri yaptım sorun çözüldü 11GB'den 2 GB'ye kadar düştü tabii PC boşta iken yaptım.
Sorunu çözdüm. Bu video sayesinde

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gösterilenleri yaptım sorun çözüldü 11GB'den 2 GB'ye kadar düştü tabii PC boşta iken yaptım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…