Merhaba, kısaca özetleyim ben bir video veya canlı yayın izliyorum genelde bu anlarda denk geliyor, geçende oyuna girdiğim gibi mavi ekran geldi ama neyse bir anda ses kesiliyor sonra video oynatılamıyor öylece duruyor bu canlı yayın içinde geçerli, sonra tam ekrandan çıkıp Görev Yöneticisi açıyorum o Görev Yöneticisi yazısı ekranda kalıyor, Google üzerinde sekmelerde gezemiyorum, masaüstüne gelince tıkladığım hiçbir şey açılmıyor ve kısa bir süre bekleyince ekran kapanıp açılıyor bu sefer düzeliyor o açmaya çalıştığım şeyde o zaman açılıyor. Bir de bunu daha önce nasıl yaşadığımı anlatmak istiyorum, bozuk bir SSD vardı ve bozuk olduğu için bir anda bu anlattığım gibi yapıyordu fakat o hiç düzelmiyordu bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyordu, sonra o bozuk olan SSD iyice ömrünün sonuna geldiği zaman bu çok sık olmaya başlamıştı bende Samsung'un 500GB SATA SSD'sini aldım yepyeni bir SSD yani bunda böyle olmaması lazım bunun sebebini bilen biri yardımcı olursa sevinirim.(not: Bu SSD gerçekten öncekilere göre çok daha iyi performans veriyor oynarken falan da gayet sorunsuz süper normalde eskisinde bir işlem yaparken SSD olmasına rağmen bekliyordum ama bu Samsung SSD'si aynı işlemleri daha hızlı yapıyor.)