E emennn Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Priz yetmediği için kasa ve monitör için uzatma kablosu kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
eym095 Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 emennn dedi: Priz yetmediği için kasa ve monitör için uzatma kablosu kullanıyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Akım korumalı kullanın ani akım atışlarında psu zarar görebilir. Benim laptopun adaptörü yanmıştı akımdan
emennn dedi: Priz yetmediği için kasa ve monitör için uzatma kablosu kullanıyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Akım korumalı kullanın ani akım atışlarında psu zarar görebilir. Benim laptopun adaptörü yanmıştı akımdan
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 970 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 emennn dedi: Priz yetmediği için kasa ve monitör için uzatma kablosu kullanıyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Direkt prize takacağına akım korumalı bir uzatma daha sağlıklı olur zaten.
emennn dedi: Priz yetmediği için kasa ve monitör için uzatma kablosu kullanıyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Direkt prize takacağına akım korumalı bir uzatma daha sağlıklı olur zaten.