d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 YouTube'dan video izlerken bir anda internet gitti. Telefonda var internet PC'de WhatsApp'ta da cekiyor ama Google Opera'da falan cekmiyor. Çözümü var mi?
YouTube'dan video izlerken bir anda internet gitti. Telefonda var internet PC'de WhatsApp'ta da cekiyor ama Google Opera'da falan cekmiyor. Çözümü var mi?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.330 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 @d4irea restart atmayı denedin mi?
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Yerayay dedi: @d4irea restart atmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Cozumunu buldum GoodbyeDPI sil yukle yaptim. Restarlayana kadar olmustu sonra alternatifleri denedim oldu.
Yerayay dedi: @d4irea restart atmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Cozumunu buldum GoodbyeDPI sil yukle yaptim. Restarlayana kadar olmustu sonra alternatifleri denedim oldu.