İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2021 #11 Ben format atmam diyorsan PC yi çevrim dışı moda alıp Kaspersky ve Windows defender ile tarat bulan virüsleri sil sonra çevrim dışı moddan çık
Ben format atmam diyorsan PC yi çevrim dışı moda alıp Kaspersky ve Windows defender ile tarat bulan virüsleri sil sonra çevrim dışı moddan çık
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #12 İnsan.exe dedi: Ben format atmam diyorsan PC yi çevrim dışı moda alıp Kaspersky ve Windows defender ile tarat bulan virüsleri sil sonra çevrim dışı moddan çık Genişletmek için tıkla... Güvenli mod diyorsun her halde.
İnsan.exe dedi: Ben format atmam diyorsan PC yi çevrim dışı moda alıp Kaspersky ve Windows defender ile tarat bulan virüsleri sil sonra çevrim dışı moddan çık Genişletmek için tıkla... Güvenli mod diyorsun her halde.
Techno Kartal Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 Toolbar virüsü bulaşmış olabilir. Bunu deneyebilirsin ADWCleaner