Eurus. Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 14 Şubat 2022 #11 Emir Bozat dedi: Malwarebytes ile tam tarama yapın var mı yok mu anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Yaptim hocam sıfır çıktı bide suan kaspersky'da satın alıcam en kötü diğer pcde kullanırım
Emir Bozat dedi: Malwarebytes ile tam tarama yapın var mı yok mu anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Yaptim hocam sıfır çıktı bide suan kaspersky'da satın alıcam en kötü diğer pcde kullanırım
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 14 Şubat 2022 #12 Eurus. dedi: Yaptim hocam sıfır çıktı bir de şu an Kaspersky'da satın alacağım en kötü diğer PC'de kullanırım Genişletmek için tıkla... Virüs olduğuna dair bir şüpheniz var mı?
Eurus. dedi: Yaptim hocam sıfır çıktı bir de şu an Kaspersky'da satın alacağım en kötü diğer PC'de kullanırım Genişletmek için tıkla... Virüs olduğuna dair bir şüpheniz var mı?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 14 Şubat 2022 #13 Eurus. dedi: Bir anda yazınca eklememisim mbam premium var lisanslı ama normalde pop up engellemesi gerekmiyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Hocam uBlock origin diye bir eklenti var bu eklentiyi tarayıcıya eklemenizi öneririm pop-up engelliyor.
Eurus. dedi: Bir anda yazınca eklememisim mbam premium var lisanslı ama normalde pop up engellemesi gerekmiyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Hocam uBlock origin diye bir eklenti var bu eklentiyi tarayıcıya eklemenizi öneririm pop-up engelliyor.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 14 Şubat 2022 #14 Yüklü anti-virüs yazılımıyla tam tarama yaparak.