E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #11 astronautinocean dedi: Kaspersky dosyayı tespit etmemiş neden Kaspersky öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O zaman false-positive olabilir.
astronautinocean dedi: Kaspersky dosyayı tespit etmemiş neden Kaspersky öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O zaman false-positive olabilir.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #12 AGjesurzz dedi: Hocam Avast ve Kaspersky'i öneririm. Ama "dosyaları bir flash belleğe yedek alıp" format atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Olmayan virüs için adama format mı artıracaksın?
AGjesurzz dedi: Hocam Avast ve Kaspersky'i öneririm. Ama "dosyaları bir flash belleğe yedek alıp" format atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Olmayan virüs için adama format mı artıracaksın?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 10 Mayıs 2021 #13 403329 dedi: Adını bile dahi duymadığınız program bulmuş, nasıl virüs olabiliyor? false-positive büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ben "virüs-total" sonuçları için konuştum hocam. Siz öyle diyorsanız öyledir kusura bakmayın.
403329 dedi: Adını bile dahi duymadığınız program bulmuş, nasıl virüs olabiliyor? false-positive büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ben "virüs-total" sonuçları için konuştum hocam. Siz öyle diyorsanız öyledir kusura bakmayın.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #14 astronautinocean dedi: Kaspersky dosyayı tespit etmemiş neden Kaspersky öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü false-positive. Fazla bulan değil doğru bulan iyidir.
astronautinocean dedi: Kaspersky dosyayı tespit etmemiş neden Kaspersky öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü false-positive. Fazla bulan değil doğru bulan iyidir.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Mayıs 2021 #15 377660 dedi: Ben "virüs-total" sonuçları için konuştum hocam. Siz öyle diyorsanız öyledir kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam, kusura bakmayın
377660 dedi: Ben "virüs-total" sonuçları için konuştum hocam. Siz öyle diyorsanız öyledir kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam, kusura bakmayın
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 10 Mayıs 2021 #16 AGjesurzz dedi: Hocam Avast ve Kaspersky'i öneririm. Ama "dosyaları bir flash belleğe yedek alıp" format atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Ortada bir şey yok format diyorsun bu kadar da abartmayın ya
AGjesurzz dedi: Hocam Avast ve Kaspersky'i öneririm. Ama "dosyaları bir flash belleğe yedek alıp" format atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Ortada bir şey yok format diyorsun bu kadar da abartmayın ya
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #17 HaWlI KuLlANIcI dedi: Çünkü false-positive. Fazla bulan değil doğru bulan iyidir. Genişletmek için tıkla... False-positive olduğunu yazdım zaten.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Çünkü false-positive. Fazla bulan değil doğru bulan iyidir. Genişletmek için tıkla... False-positive olduğunu yazdım zaten.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #18 False-positive sanırım. Saçma sapan anti virüslerin sözüne güven olmaz.
Jaarsena Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #19 DARKBOX dedi: Antivirüs isterseniz Kaspersky. Sonuçlara şimdi bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky indirdim kurdum 90 günlük deneme lisansını aktifleştirdim tam tarama ve rootkit taraması yaptım ama sonuç çıkmadı. Ondan sonra unhackme adlı programı indirdim ve 3 tane rootkit buldu çok güvenemiyorum.
DARKBOX dedi: Antivirüs isterseniz Kaspersky. Sonuçlara şimdi bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky indirdim kurdum 90 günlük deneme lisansını aktifleştirdim tam tarama ve rootkit taraması yaptım ama sonuç çıkmadı. Ondan sonra unhackme adlı programı indirdim ve 3 tane rootkit buldu çok güvenemiyorum.