Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 12 Ocak 2022 #1 İlk başta Windows Defender buldu trojan vs. vs. Sonra Malwarebytes indirdim orada sorun yoktu, Kaspersky indirim orada da virüs bulmadı. Ama bilgisayarda bir yavaşlık söz konusu. Sorun ne olabilir? Büyük ihtimalle RAT yemiştim. Dosya Ekleri 1641919851772.png 15,6 KB · Görüntüleme: 175 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022
İlk başta Windows Defender buldu trojan vs. vs. Sonra Malwarebytes indirdim orada sorun yoktu, Kaspersky indirim orada da virüs bulmadı. Ama bilgisayarda bir yavaşlık söz konusu. Sorun ne olabilir? Büyük ihtimalle RAT yemiştim.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #2 Tam Tarama yapıp bulmadıysa virüs bayağı derinlere girmiştir reset atın derim. Çünkü Kaspersky en iyisi.
Tam Tarama yapıp bulmadıysa virüs bayağı derinlere girmiştir reset atın derim. Çünkü Kaspersky en iyisi.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 12 Ocak 2022 #3 Saqot dedi: Tam Tarama yapıp bulmadıysa virüs bayağı derinlere girmiştir reset atın derim. Çünkü Kaspersky en iyisi. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapmadım , hızlı tarama yaptım. Şuan Bilgisayarı güncelliyim eğer devam ederse sorun ondadır.
Saqot dedi: Tam Tarama yapıp bulmadıysa virüs bayağı derinlere girmiştir reset atın derim. Çünkü Kaspersky en iyisi. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapmadım , hızlı tarama yaptım. Şuan Bilgisayarı güncelliyim eğer devam ederse sorun ondadır.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #4 Pismaniyee dedi: Tam tarama yapmadım, hızlı tarama yaptım. Şu an bilgisayarı güncelliyim eğer devam ederse sorun ondadır. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapın. Genellikle hızlı taramadan çıkmaz zaten. Tam tarama yapın ardından karantinadan virüsü silin.
Pismaniyee dedi: Tam tarama yapmadım, hızlı tarama yaptım. Şu an bilgisayarı güncelliyim eğer devam ederse sorun ondadır. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapın. Genellikle hızlı taramadan çıkmaz zaten. Tam tarama yapın ardından karantinadan virüsü silin.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 816 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #5 Pismaniyee dedi: Tam tarama yapmadım , hızlı tarama yaptım. Şuan Bilgisayarı güncelliyim eğer devam ederse sorun ondadır. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaparsan bulacaktır.
Pismaniyee dedi: Tam tarama yapmadım , hızlı tarama yaptım. Şuan Bilgisayarı güncelliyim eğer devam ederse sorun ondadır. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaparsan bulacaktır.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 12 Ocak 2022 #6 Saqot dedi: Tam tarama yapın. Genellikle hızlı taramadan çıkmaz zaten. Tam tarama yapın ardından karantinadan virüsü silin. Genişletmek için tıkla... Kaç saat sürer?
Saqot dedi: Tam tarama yapın. Genellikle hızlı taramadan çıkmaz zaten. Tam tarama yapın ardından karantinadan virüsü silin. Genişletmek için tıkla... Kaç saat sürer?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #7 Pismaniyee dedi: Kaç saat sürer? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara göre değişir. Benim 1 saat sürdü ama virüsü buldu.
Pismaniyee dedi: Kaç saat sürer? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara göre değişir. Benim 1 saat sürdü ama virüsü buldu.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 12 Ocak 2022 #8 Saqot dedi: Bilgisayara göre değişir. Benim 1 saat sürdü ama virüsü buldu. Genişletmek için tıkla... Hız HDD'ye göre mi? Durumu %19'da.
Saqot dedi: Bilgisayara göre değişir. Benim 1 saat sürdü ama virüsü buldu. Genişletmek için tıkla... Hız HDD'ye göre mi? Durumu %19'da.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Ocak 2022 #9 RAT yediysen bence bilgisayar güvenli moda al, Kaspersky'i guncelledikten sonra internet bağlantısını keserek tam tarama yaptır.
RAT yediysen bence bilgisayar güvenli moda al, Kaspersky'i guncelledikten sonra internet bağlantısını keserek tam tarama yaptır.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #10 Pismaniyee dedi: Hız HDD'ye göre mi? Durumu %19'da. Genişletmek için tıkla... HDD ise yavaş sürer. Ama ne kadar yavaş sürerse sürsün virüsü net bulur
Pismaniyee dedi: Hız HDD'ye göre mi? Durumu %19'da. Genişletmek için tıkla... HDD ise yavaş sürer. Ama ne kadar yavaş sürerse sürsün virüsü net bulur