mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.402 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Ocak 2025 #11 Arthur mogan dedi: Yine kredi kartı istiyor. Malwer ile tararsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur Malwarebytes da iyidir. Güvenli modda taratin.
Arthur mogan dedi: Yine kredi kartı istiyor. Malwer ile tararsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur Malwarebytes da iyidir. Güvenli modda taratin.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.333 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #12 Arthur mogan dedi: Arkadaşlar ben oyun oynarken arkadan USB bağlanma sesi geliyor ve baktığımda farklı farklı USB sürücüleri var sizce bilgisayarımda virüs var mı bir de indirdiğim dosyalar boyutu ile diskdeki boyutu farklı virüs varsa nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... USB girişinde arıza olabilir hocam.
Arthur mogan dedi: Arkadaşlar ben oyun oynarken arkadan USB bağlanma sesi geliyor ve baktığımda farklı farklı USB sürücüleri var sizce bilgisayarımda virüs var mı bir de indirdiğim dosyalar boyutu ile diskdeki boyutu farklı virüs varsa nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... USB girişinde arıza olabilir hocam.
Arthur mogan Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #13 mardzic dedi: Olur Malwarebytes da iyidir. Güvenli modda taratin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Burhan61 dedi: USB girişinde arıza olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Kral farklı farklı sürücülerin bağlanması normal mi bakıoyrum bir sürü farkllı diskler anlık bağlanıp çıkıyorlar.
mardzic dedi: Olur Malwarebytes da iyidir. Güvenli modda taratin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Burhan61 dedi: USB girişinde arıza olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Kral farklı farklı sürücülerin bağlanması normal mi bakıoyrum bir sürü farkllı diskler anlık bağlanıp çıkıyorlar.
M mami2kk Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #14 Çalıştır a mrt yazarsanız virüs olup olmadığına bakar.
Arthur mogan Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #15 mami2kk dedi: Çalıştır a mrt yazarsanız virüs olup olmadığına bakar. Genişletmek için tıkla... Ben karar vermeden zararlı olarak gösterdiği dosyaları siliyor mu?
mami2kk dedi: Çalıştır a mrt yazarsanız virüs olup olmadığına bakar. Genişletmek için tıkla... Ben karar vermeden zararlı olarak gösterdiği dosyaları siliyor mu?