Bilgisayarda virüs var mı?

888498

Picopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım bulunan bir tehdit yok dedi. Şüphelendiğim dosyayı tarattım onda da tehdit bulamadı fakat sorun şu bir oyun için yama indirmiştim yama bir .EXE dosyasıydı çalıştırdım fakat virüs var mı yok mu emin değilim. Araştırdım yama indirirken EXE dosyaları çalıştırmak bilgisayara virüs bulaştırabiliyormuş. Daha geçenlerde format attığım için tekrar atmak istemiyorum. Kaspersky virüs bulamadıysa herhangi bir sorun yoktur değil mi? Yoksa bunu anlamanın başka yolları var mı?

Genel olarak tarama sonucundan tam bir şeyler söyleyemem doğru olmaz. Virüslerin birçok çeşiti var virüs programından kaçan ya da ekran kartına girebilen vs.

Genel olarak sisteminiz normalden daha yoğun çalışıyorsa, sistemde bir yavaşlama ya da fanların gereğinden fazla çalışması vb durum varsa hala duruyor olabilir. Görev Yöneticisi'nden işlemci ve ekran kartı yüküne bakabilirsiniz.

Bunu bilmek zor. Hele EXE dosyasıysa daha sıkıntı olabiliyor. Bilgisayar performansında bir değişiklik fark ettiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

O EXE dosyasını buraya sürükleyin bir genel rapor bakalım.

Rahat rahat kullanabilmeniz açısından format atmanızı öneririm, yeni attığını söylemişsiniz, temiz bir kurulum yapın ve bir programı indirmeden önce araştırın.

Bunu bilmek zor. Hele EXE dosyasıysa daha sıkıntı olabiliyor. Bilgisayar performansında bir değişiklik fark ettiniz mi?

Hayır herhangi kasma donma yok değerlerde normal ama emin olamıyorum yine de. İndirdikten sonra dosyayı açmadan önce taratmıştım bir şey çıkmadı demişti.

O EXE dosyasını buraya sürükleyin bir genel rapor bakalım.

Pek anlamadım ama sanırım virüslü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-31 005106.png
    239,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2025-01-31 005113.png
    286 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-01-31 005117.png
    283,2 KB · Görüntüleme: 34
Üst taraftan bağlantıyı kopyala ve buraya yapıştır ben de inceleyim. 1 sene önceki rapora bakıyoruz. 1 senede herşey değişebilir. Orası 1 de olabilir 60 da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…