Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.433 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Kaspersky ve ESET'le bir tarama yapmanı öneririm.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #12 Siz de söyleyince nasıl olduysa bir anda rahatlama geldi. O zaman normal devam ediyorum ya bilgisayarı kullanmaya. kino dedi: 2-3 senede çöpe dönmüştür o işletim sistemi ben olsam basardım formatı, çok fark edecektir şu anki haline kıyasla. Genişletmek için tıkla... Format atmak isterim ancak çok fazla dosya var şuan diskimde yedeklemek içinde harici bir diskim falan yok o yüzden format atmak istemiyorum çok fazla. Teşekkürler tavsiye için.
Siz de söyleyince nasıl olduysa bir anda rahatlama geldi. O zaman normal devam ediyorum ya bilgisayarı kullanmaya. kino dedi: 2-3 senede çöpe dönmüştür o işletim sistemi ben olsam basardım formatı, çok fark edecektir şu anki haline kıyasla. Genişletmek için tıkla... Format atmak isterim ancak çok fazla dosya var şuan diskimde yedeklemek içinde harici bir diskim falan yok o yüzden format atmak istemiyorum çok fazla. Teşekkürler tavsiye için.