EmirXy0 Centipat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Bilgisayarımda bir virüs veya casus yazılım olduğunu nasıl anlarım? Windows güvenlik aramasında risk olmadığını söylüyor ama yine de merak ediyorum.
Bilgisayarımda bir virüs veya casus yazılım olduğunu nasıl anlarım? Windows güvenlik aramasında risk olmadığını söylüyor ama yine de merak ediyorum.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 30 Kasım 2024 #2 Antivirüs ve antimalware yüklemelisin.
ArcadeDoll Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 EmirXy0 dedi: Bilgisayarımda bir virüs veya casus yazılım olduğunu nasıl anlarım? Windows güvenlik aramasında risk olmadığını söylüyor ama yine de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... HitmanPro indirin. Tarama yapın. Eğer malware bulursa malwarebytes deneme sürümü indirebilirsiniz.
EmirXy0 dedi: Bilgisayarımda bir virüs veya casus yazılım olduğunu nasıl anlarım? Windows güvenlik aramasında risk olmadığını söylüyor ama yine de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... HitmanPro indirin. Tarama yapın. Eğer malware bulursa malwarebytes deneme sürümü indirebilirsiniz.
EmirXy0 Centipat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 teşekkürler