troxima Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:36 #1 Bilgisayarım VPN'ya da GoodbyeDPI olmadan internet almıyor, hiçbir şekilde internet çalışmıyor ama telefonumdada çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 09:40
Bilgisayarım VPN'ya da GoodbyeDPI olmadan internet almıyor, hiçbir şekilde internet çalışmıyor ama telefonumdada çalışmıyor.
Zorhns Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:23 #2 Ne? Nasıl? Modem arayuzunden ayarları değiştirdiysen modemini sıfırlar mısın? Yoksa bilgisayarının ağ ayarlarını sıfırlamayı dene. Enteresan bir durum.
Ne? Nasıl? Modem arayuzunden ayarları değiştirdiysen modemini sıfırlar mısın? Yoksa bilgisayarının ağ ayarlarını sıfırlamayı dene. Enteresan bir durum.
troxima Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:25 #3 Zorhns dedi: Ne? Nasıl? Modem arayuzunden ayarları değiştirdiysen modemini sıfırlar mısın? Yoksa bilgisayarının ağ ayarlarını sıfırlamayı dene. Enteresan bir durum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde interner alamıyorum VPN'ya da GoodbyeDPI olmadan. modemimi fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı Türk Telekom'u aradım bir sorun yok dediler.
Zorhns dedi: Ne? Nasıl? Modem arayuzunden ayarları değiştirdiysen modemini sıfırlar mısın? Yoksa bilgisayarının ağ ayarlarını sıfırlamayı dene. Enteresan bir durum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde interner alamıyorum VPN'ya da GoodbyeDPI olmadan. modemimi fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı Türk Telekom'u aradım bir sorun yok dediler.
Zorhns Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:28 #4 denetim masası kısmına gelip Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları yazısını yapıştırıp fotoğraf atar mısın?
denetim masası kısmına gelip Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları yazısını yapıştırıp fotoğraf atar mısın?
Divineporo Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:11 #5 Dns Ayarlarını Otomatiktemi yoksa manuel olarak Vpn mi değiştirmiş bi göz at Olmaz ise Ağ ayarlarını Sıfırla
Dns Ayarlarını Otomatiktemi yoksa manuel olarak Vpn mi değiştirmiş bi göz at Olmaz ise Ağ ayarlarını Sıfırla
grindneverends Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:25 #6 DNS ayarlarında sıkıntı var DNS ayarlarını gönderme şansın var mı?
D Deutsch_Turkish Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 241 Dün 12:07 #7 troxima dedi: Bilgisayarım VPN'ya da GoodbyeDPI olmadan internet almıyor, hiçbir şekilde internet çalışmıyor ama telefonumdada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Çürük ıp gelmiştir Birkaç hafta içinde düzelecektir
troxima dedi: Bilgisayarım VPN'ya da GoodbyeDPI olmadan internet almıyor, hiçbir şekilde internet çalışmıyor ama telefonumdada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Çürük ıp gelmiştir Birkaç hafta içinde düzelecektir
troxima Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:51 #8 Divineporo dedi: DNS ayarlarını otomatiktemi yoksa manuel olarak VPN mi değiştirmiş bir göz at olmaz ise ağ ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... Ağ ayarlarını daha önce sıfırladım yine olmadı. grindneverends dedi: DNS ayarlarında sıkıntı var DNS ayarlarını gönderme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını nasıl görüntüleyebilirim? Zorhns dedi: denetim masası kısmına gelip Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları yazısını yapıştırıp fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Divineporo dedi: DNS ayarlarını otomatiktemi yoksa manuel olarak VPN mi değiştirmiş bir göz at olmaz ise ağ ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... Ağ ayarlarını daha önce sıfırladım yine olmadı. grindneverends dedi: DNS ayarlarında sıkıntı var DNS ayarlarını gönderme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını nasıl görüntüleyebilirim? Zorhns dedi: denetim masası kısmına gelip Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları yazısını yapıştırıp fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla...