Envixity_1 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #11 Devre dışı bırakıp etkinleştirmeyi denediniz mi?
pesimiskotuadam31 Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2025 #12 Envixity_1 dedi: Devre dışı bırakıp etkinleştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Neyi devre dışı bırakmaktan bahsediyosun
Envixity_1 dedi: Devre dışı bırakıp etkinleştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Neyi devre dışı bırakmaktan bahsediyosun
Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #13 pesimiskotuadam31 dedi: Wi-Fi'de bir sorun yok ve bilgisayar da Wi-Fi'ya sorunsuz bağlanıyor. Ağ bağdaştırıcilarindan Wi-Fi'ya baktığımda da sorunsuz gösteriyor ama bilgisayarda internetli hiçbir şeyi kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DNS ayarı acık mı?
pesimiskotuadam31 dedi: Wi-Fi'de bir sorun yok ve bilgisayar da Wi-Fi'ya sorunsuz bağlanıyor. Ağ bağdaştırıcilarindan Wi-Fi'ya baktığımda da sorunsuz gösteriyor ama bilgisayarda internetli hiçbir şeyi kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DNS ayarı acık mı?
pesimiskotuadam31 Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2025 #14 Nurullah 07 dedi: Hocam DNS ayarı acık mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan baktım dns otomatik olarak ayarlanmış
Nurullah 07 dedi: Hocam DNS ayarı acık mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan baktım dns otomatik olarak ayarlanmış
Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #15 pesimiskotuadam31 dedi: Ayarlardan baktım DNS otomatik olarak ayarlanmış. Genişletmek için tıkla... DNS ayarı yapıp dener misiniz? 1.1.1.1 ve 1.0.0.1
pesimiskotuadam31 dedi: Ayarlardan baktım DNS otomatik olarak ayarlanmış. Genişletmek için tıkla... DNS ayarı yapıp dener misiniz? 1.1.1.1 ve 1.0.0.1