Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 45 3 Aralık 2022 #1 Bilgisayarımda Wi-Fi kısmı gözükmüyor, her yere baktım sadece Ethernet olarak bağlanmamı istiyor aygıt yöneticisinde yene Ethernet var ama Wi-Fi yok. Brntsolt dedi: Bilgisayarımda Wi-Fi kısmı gözükmüyor, her yere baktım sadece Ethernet olarak bağlanmamı istiyor aygıt yöneticisinde yene Ethernet var ama Wi-Fi yok. Genişletmek için tıkla... Windows daha etkinleştirmişim ondan kaynaklı olabilir mi? Son düzenleme: 3 Aralık 2022
Bilgisayarımda Wi-Fi kısmı gözükmüyor, her yere baktım sadece Ethernet olarak bağlanmamı istiyor aygıt yöneticisinde yene Ethernet var ama Wi-Fi yok. Brntsolt dedi: Bilgisayarımda Wi-Fi kısmı gözükmüyor, her yere baktım sadece Ethernet olarak bağlanmamı istiyor aygıt yöneticisinde yene Ethernet var ama Wi-Fi yok. Genişletmek için tıkla... Windows daha etkinleştirmişim ondan kaynaklı olabilir mi?
KS KS Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 45 3 Aralık 2022 #11 Benjamin the Ferel dedi: O zaman 2 çözüm yolu var. Biri menzil genişletici ile modemin yerini değiştirmek. Diğeri ise wirelless adaptör alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Benjamin the Ferel dedi: O zaman 2 çözüm yolu var. Biri menzil genişletici ile modemin yerini değiştirmek. Diğeri ise wirelless adaptör alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara uygun wireless adaptör nasıl bulacağım Artı 0 Eksi
Benjamin the Ferel dedi: O zaman 2 çözüm yolu var. Biri menzil genişletici ile modemin yerini değiştirmek. Diğeri ise wirelless adaptör alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Benjamin the Ferel dedi: O zaman 2 çözüm yolu var. Biri menzil genişletici ile modemin yerini değiştirmek. Diğeri ise wirelless adaptör alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara uygun wireless adaptör nasıl bulacağım
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 3 Aralık 2022 #12 Brntsolt dedi: Bu bilgisayara uygun wireless adaptör nasıl bulacağım Genişletmek için tıkla... İnternetinizin özellikleri nedir? Kaç mbps? Ayrıca bütçe verirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Brntsolt dedi: Bu bilgisayara uygun wireless adaptör nasıl bulacağım Genişletmek için tıkla... İnternetinizin özellikleri nedir? Kaç mbps? Ayrıca bütçe verirseniz sevinirim.
KS KS Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 45 3 Aralık 2022 #13 Benjamin the Ferel dedi: İnternetinizin özellikleri nedir? Kaç Mbps? Ayrıca bütçe verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz test yaptığımda download 35,1 çıkıyor upload 5'e yakın Superonline kullanıyorum Artı 0 Eksi
Benjamin the Ferel dedi: İnternetinizin özellikleri nedir? Kaç Mbps? Ayrıca bütçe verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz test yaptığımda download 35,1 çıkıyor upload 5'e yakın Superonline kullanıyorum
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 3 Aralık 2022 #14 Brntsolt dedi: Kablosuz test yaptığımda download 35,1 çıkıyor upload 5'e yakın Superonline kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kaç TL Artı 0 Eksi
Brntsolt dedi: Kablosuz test yaptığımda download 35,1 çıkıyor upload 5'e yakın Superonline kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kaç TL
KS KS Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 45 3 Aralık 2022 #15 Benjamin the Ferel dedi: Bütçeniz kaç Tl Genişletmek için tıkla... 50-100 tl arası Artı 0 Eksi
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 3 Aralık 2022 #16 Brntsolt dedi: 50-100 tl arası Genişletmek için tıkla... Benim pek wirelles adaptörlerle aram yoktur. İsterseniz konu açabilirisiniz. Artı 0 Eksi
Brntsolt dedi: 50-100 tl arası Genişletmek için tıkla... Benim pek wirelles adaptörlerle aram yoktur. İsterseniz konu açabilirisiniz.