U umutbeyy890 Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Normalde kablolu kullanıyordum ama modem bozulduğu için telefonumun Wi-Fi'sine bağlanmak istiyorum onu nasıl yaparım?
Normalde kablolu kullanıyordum ama modem bozulduğu için telefonumun Wi-Fi'sine bağlanmak istiyorum onu nasıl yaparım?
Lacaw Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 umutbeyy890 dedi: Normalde kablolu kullanıyordum ama modem bozulduğu için telefonumun Wi-Fi'sine bağlanmak istiyorum onu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Kasa mı laptop mu ?
umutbeyy890 dedi: Normalde kablolu kullanıyordum ama modem bozulduğu için telefonumun Wi-Fi'sine bağlanmak istiyorum onu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Kasa mı laptop mu ?
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 umutbeyy890 dedi: Normalde kablolu kullanıyordum ama modem bozulduğu için telefonumun Wi-Fi'sine bağlanmak istiyorum onu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Yine kablo ile Wi-Fi'yi paylaşabilirsiniz.
umutbeyy890 dedi: Normalde kablolu kullanıyordum ama modem bozulduğu için telefonumun Wi-Fi'sine bağlanmak istiyorum onu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Yine kablo ile Wi-Fi'yi paylaşabilirsiniz.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 10 Temmuz 2025 #4 PC'nin Wi-Fi özelliği yoksa telefonu kablo ile bağlanıp USB Tethering yoluyla internet aktarımı yapabilirsin.
PC'nin Wi-Fi özelliği yoksa telefonu kablo ile bağlanıp USB Tethering yoluyla internet aktarımı yapabilirsin.
U umutbeyy890 Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 Hocam şimdi PC'yi sıfırladım bendeb bir ağa bağlanmamı istiyor lakin telefonumdan USB ile aktaramıyorum neden. Lacaw dedi: Kasa mı laptop mu ? Genişletmek için tıkla... Kasa
Hocam şimdi PC'yi sıfırladım bendeb bir ağa bağlanmamı istiyor lakin telefonumdan USB ile aktaramıyorum neden. Lacaw dedi: Kasa mı laptop mu ? Genişletmek için tıkla... Kasa
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 11 Temmuz 2025 #6 umutbeyy890 dedi: Hocam şimdi PC'yi sıfırladım bendeb bir ağa bağlanmamı istiyor lakin telefonumdan USB ile aktaramıyorum neden. Genişletmek için tıkla... Telefonunda mobil erişim noktası ayarı altında USB bağlantısı diye bir seçenek olması lazım, açtınız mı?
umutbeyy890 dedi: Hocam şimdi PC'yi sıfırladım bendeb bir ağa bağlanmamı istiyor lakin telefonumdan USB ile aktaramıyorum neden. Genişletmek için tıkla... Telefonunda mobil erişim noktası ayarı altında USB bağlantısı diye bir seçenek olması lazım, açtınız mı?