SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.815 Makaleler 5 Çözümler 23 12 Aralık 2020 #1 Bilgisayardan emülatör ile LoL: Wild Rift oynamayı düşünüyorum. Deneyen oldu mu? Oynanır mı?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 12 Aralık 2020 #2 Aman oynama. Mobilde takılma sorunu yaşıyorum. Üstelik sabit 60 FPS oynarken. Ping problemi var. 200 MS alıyorum. Kitlesi kanser.
Aman oynama. Mobilde takılma sorunu yaşıyorum. Üstelik sabit 60 FPS oynarken. Ping problemi var. 200 MS alıyorum. Kitlesi kanser.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 12 Aralık 2020 #3 BlueStacks: PC & Mac'te Oyun Oynayın, Android Emülatörü, Bulut Oyun Platformu Dünyanın En Hızlı, En Hafif Android Emülatörü ve Bulut Oyun platformu. Windows ve Mac'te mobil oyun oynayın. RPG, strateji ve aksiyon için mükemmel bir Emülatör. www.bluestacks.com Bu emülatörden oynayabilirsin.
BlueStacks: PC & Mac'te Oyun Oynayın, Android Emülatörü, Bulut Oyun Platformu Dünyanın En Hızlı, En Hafif Android Emülatörü ve Bulut Oyun platformu. Windows ve Mac'te mobil oyun oynayın. RPG, strateji ve aksiyon için mükemmel bir Emülatör. www.bluestacks.com Bu emülatörden oynayabilirsin.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 551 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2020 #4 Wild Rift yerine LOL oyna pcde.