Arkadaşlar merhaba, babamın telefonunun depolaması full dolu, o yüzden bilgisayarıma aktaracağım, ama şimdi bu Redmi'nin kendi galerisi var ya, onun klasörüne yani dosyalarına, dosya bölümüne girdiğimde her fotoğraftan 10-15 tane var klasorun ıcınde, o yuzden toplam 65.000 öge var, yani ben bir türlü çözemedim neden telefonun kendi galeri uygulamasının dosyalarında her fotoğraftan 10-15 tane var ki yani. Şimdi ben bunları tek tek ayıramam; günler, haftalar sürer belki, 65.000 tane öge yazıyor yani orada, normalde toplamda babamın galerısınde 5757 öge var fotoğraf ve video olmak üzere ama ıste galerının dosyalarına gırdıgımde 65.000 öge gosterıyor, sımdı sız Google Fotoğraflar Google Drive falan kullanın dıyeceksınız ama bu 5757 öğenin hepsi Google fotoğraflarda yok sadece 4000 küsuratı var yani sadece 4000 olan küsuratı atsam PC'ye babam geri kalanını soracak o yüzden gerçekten ne yapacağımı şaşırdım bunalıma gırdım yemın ederım. Kac gundur bunu yapmaya, cozmeye calısıyorum kac tane video izledim kac tane forum okudum ama yok, nereden yapmaya çalışırsam çalışayım olmuyor. Allah rızası için yardım edin ne olur, ben bu 5757 tane ögeyi bilgisayarıma aktarmak istiyorum sorunsuz şekilde.