Bilgisayar'da Yapılacak Uğraş

Video uğraşı işine girebilirsiniz. Youtube'da oyun kanalı açın demiyorum. Bir kamera bulun ve dışarının videolarını çekin. Premiere'de video kırpma ve After Effects'te intro yapımı, şehir yıkmak gibi şeyler yapabilirsiniz.

Ne tür bir meslek üzerine yoğunsanız (edinmiş ya da kafanızda geçen meslek ne ise) kafanızı o bölüme yormalısınız. Bu bağlamda zamanınızı boşuna öldürmemiş olursunuz.
Örneğin, Bilgisayar Mühendisi mi olmak istiyorsunuz? O halde o bölüme kafa yorup öğrendiklerinizi de Youtube'da paylaşarak para kazanmanız da mümkün olabilir diye düşünüyorum.

Bilgisayar mühendisliği düşünüyordum fakat geri mekatroniğe karar verdim. @er36po

Ben gibi bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan kendini güvenlik üzerine de biraz geliştirebilirsin, ilgini çekecek çok şey bulacağından kuşkun olmasın ayrıca programlama ile de doğrudan bağlantılı bir konu.
Ancak bahsettiğin bölüm hakkında bir bilgim yok Programlama ile alakasız bir bölümse boşa zaman harcama.

Petrol 60 metre aşağıda ise 1 yeri 60 metre kazman gerekir. 60 yeri 1 metre kazarsan hiçbir şeye ulaşamazsın.

Ben 60 yeri 1 metre kazdım ve kazmaya da devam ediyorum. İnatlık genetiğimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…