Bilgisayarda yapılamayan ve öğrenmek istenilen şeyler için ChatGPT işe yarar mı?

Makaleler
49
Standart bir kullanıcıyım. Bilgisayar oyunları ile alakam yok artık. Telefonda tabii buna.

PC mühendisi öğretim üyelerine soruyordum. Birkaç hocayla telefonla görüşürken tanıştım. Sürekli bunlara mail atmak veya şahsi telefon numarasından atmak saçma mı olur? Aslında her zaman anlık cevap veren yok. Bu yüzden sormak istedim.

Bu konuları hocaya sormak yerine ChatGPT ile kendim yapsam nasıl olur? Yazılımcı falan değilim. Günlük yapamadığım işleri yapmak istiyorum. Dediğim gibi, hocalara anlık ulaşma şansım yok.

Bilgisayar sadece internette gezme amaçlı var. 2 GB DDR3 RAM'den ne beklenir ki zaten.

Sizce bu sıradan konular için ChatGPT yeterli olur mu?

İyi sosyaller.

PC mühendisi öğretim üyelerine soruyordum. Birkaç hocayla telefonla görüşürken tanıştım. Sürekli bunlara mail atmak veya şahsi telefon numarasından atmak saçma mı olur?

Öğrencilerine bile yetişemeyen adam, sana nasıl baksın?
ChatGPT yeter de artar bile...

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT kullanin bazi sorularinizida Technopat'a sorabilirsiniz. Ama premium veya yukseltme alma ChatGPT de.

ChatGPT kullanin bazi sorularinizida Technopat'a sorabilirsiniz. Ama premium veya yukseltme alma ChatGPT de.
Neden? Arkadaşım yükseltti ve pyhton da verdiği kodlama bile değişti ChatGPT de.

Ben yukseltmisdim arkadasimda da vardi o da yukseltmisdi. Gereksiz bence soru sorma limiti yok ki zaten.

Yardim lazim olursa konu acabilirsiniz demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…