Efeefe26 Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 4 18 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarım çok hızlıydı ama birden bire açtığımda PC o kadar yavaştı ki web oyunları bile kaldırmıyor. Ne yapabilirim? Virüs olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Bilgisayarım çok hızlıydı ama birden bire açtığımda PC o kadar yavaştı ki web oyunları bile kaldırmıyor. Ne yapabilirim? Virüs olabilir mi?
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #2 Son indirdiğiniz oyun dosyaları silerseniz sorun çözülür ama ilk olarak size virüsleri taratın derim.
Son indirdiğiniz oyun dosyaları silerseniz sorun çözülür ama ilk olarak size virüsleri taratın derim.
canberkozbs Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #3 Kaspersky veya eset taramasından geçir bi pcyi bakalım
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 Ccleaner ile bilgisayarı iyi bir temizleyin.
Efeefe26 Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 4 18 Mayıs 2020 #5 canberkozbs dedi: Kaspersky veya eset taramasından geçir bi pcyi bakalım Genişletmek için tıkla... eset ile taradım 4 şey sildirdi Su değil kezzap dedi: Ccleaner ile bilgisayarı iyi bir temizleyin. Genişletmek için tıkla... Ccleaner e pek güvenmiyorum
canberkozbs dedi: Kaspersky veya eset taramasından geçir bi pcyi bakalım Genişletmek için tıkla... eset ile taradım 4 şey sildirdi Su değil kezzap dedi: Ccleaner ile bilgisayarı iyi bir temizleyin. Genişletmek için tıkla... Ccleaner e pek güvenmiyorum