groff Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarıma format attım ve YouTube'dan bir şeyler izlemeye başladıktan yaklaşık 2 3 dakika sonra ses kayması oluyor ve F5 atınca düzeliyor ancak sonra gene 2 3 dakika sonra ses kayması oluyor nasıl çözebilirim?
Bilgisayarıma format attım ve YouTube'dan bir şeyler izlemeye başladıktan yaklaşık 2 3 dakika sonra ses kayması oluyor ve F5 atınca düzeliyor ancak sonra gene 2 3 dakika sonra ses kayması oluyor nasıl çözebilirim?
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 19 Temmuz 2023 #2 Google Chrome kullanıyorsan ondan olabilir farklı tarayıcılarda denedin mi?
groff Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 TR-whovian dedi: Google Chrome kullanıyorsan ondan olabilir farklı tarayıcılarda denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet Chrome kullanıyorum bir de gx de deneyeceğim.
TR-whovian dedi: Google Chrome kullanıyorsan ondan olabilir farklı tarayıcılarda denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet Chrome kullanıyorum bir de gx de deneyeceğim.