Bilgisayarda zararlı var mı yok mu anlamak

tNcr

Kilopat
Ben yakın zamanda bilgisayara format attım. W10 kullanıyorum ve lisanslı. Adobe'nin sitesinden illustrator indirdim ama 2019 sürümü çıkmış ve bazı şeyler değişmişti. Normalde yapmadığım bir şey yaptım. Bende gidip internetten 2018 sürümünü buldum indirdim ama sonra içim hiç rahat olmadı herhangi bir şey bulaştı mı acaba diye. Windows içindeki güvenlik programı ile tarama yaptı yeniden başlatıp. Hiçbir şey bulmadı ama genede önerebileceğiniz programlar var mı ? Bazı programlar sistemi bozduğu yazıyordu, ben de bilmeden bir şey yapmak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes kullanabilirsiniz olmadı webroot. Ha çok virüse takığım diyorsanız kaspersky kullanın free sürümü mevcut. Diğer söylediğim programlarında free si mevcut ama süreli.

Malwarebytes kullanabilirsiniz olmadı webroot. Ha çok virüse takığım diyorsanız kaspersky kullanın free sürümü mevcut. Diğer söylediğim programlarında free si mevcut ama süreli.

Teşekkürler yorumun için benim için zaten şimdilik gerekli süreli olması fark etmiyor denicem.

Kaspersky Internet Security ile tam tarama yapın. Tarama sırasında virüs çıkarsa tarama sonunda virüs silinecektir.

Yorumun için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…