kitsu Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Yer ⛧ Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, 2 HDD kullanıyordum ama bunlardan birisi darbe aldı ve şu an kullanılamayacak durumda. 2 HDD'den 1 taneye düşürsem ne gibi sorunlar yaşarım ya da düşürebilir miyim? Windows hangisine kuruluydu bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar, 2 HDD kullanıyordum ama bunlardan birisi darbe aldı ve şu an kullanılamayacak durumda. 2 HDD'den 1 taneye düşürsem ne gibi sorunlar yaşarım ya da düşürebilir miyim? Windows hangisine kuruluydu bilmiyorum.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Windows kurulu olan disk değilse bir sıkıntı olmaz, sadece o diskin içindeki verileri kaybetmiş olursunuz. Artı 0 Eksi
Windows kurulu olan disk değilse bir sıkıntı olmaz, sadece o diskin içindeki verileri kaybetmiş olursunuz.
KS KS kitsu Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Yer ⛧ Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2021 #3 MTN dedi: Windows kurulu olan disk değilse bir sıkıntı olmaz, sadece o diskin içindeki verileri kaybetmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Cevapladığın için teşekkür ederim c: Artı 0 Eksi
MTN dedi: Windows kurulu olan disk değilse bir sıkıntı olmaz, sadece o diskin içindeki verileri kaybetmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Cevapladığın için teşekkür ederim c: