kaanguler Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 295 23 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarımda Malwarebytes, Avast, Kaspersky antivirüs uygulamaları var bunlardan hangilerini ya da hangisini silmeliyim disk kullanıımı %100 oldu.
Bilgisayarımda Malwarebytes, Avast, Kaspersky antivirüs uygulamaları var bunlardan hangilerini ya da hangisini silmeliyim disk kullanıımı %100 oldu.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Tabiki de Avast!
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 Avast'i sil yeter. Diğerleri kalsın.
gncsamo Megapat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 207 Çözümler 5 23 Temmuz 2022 #4 Ben virüs programı kullanmıyorum bilgisayarımda. Alayını sil.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 23 Temmuz 2022 #5 gncsamo dedi: Ben virüs programı kullanmıyorum bilgisayarımda. Alayını sil. Genişletmek için tıkla... Avast'ı silse kâfi. Diğerleri iş görüyor.
gncsamo dedi: Ben virüs programı kullanmıyorum bilgisayarımda. Alayını sil. Genişletmek için tıkla... Avast'ı silse kâfi. Diğerleri iş görüyor.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 23 Temmuz 2022 #6 Vito S dedi: Avast'ı silse kâfi. Diğerleri iş görüyor. Genişletmek için tıkla... İki tane antivirüse gerek var mı Kaspersky kursun yeter.
Vito S dedi: Avast'ı silse kâfi. Diğerleri iş görüyor. Genişletmek için tıkla... İki tane antivirüse gerek var mı Kaspersky kursun yeter.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #7 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: İki tane antivirüse gerek var mı Kaspersky kursun yeter. Genişletmek için tıkla... Diğer ikisi farklı işlevi görüyor. O yüzden Avast'i sil diyoruz
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: İki tane antivirüse gerek var mı Kaspersky kursun yeter. Genişletmek için tıkla... Diğer ikisi farklı işlevi görüyor. O yüzden Avast'i sil diyoruz
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 23 Temmuz 2022 #8 Avast'ı silebilirsiniz. Kaspersky gayet yeterli, isterseniz Malwarebytes programını arkaplanda çalışmayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Avast'ı silebilirsiniz. Kaspersky gayet yeterli, isterseniz Malwarebytes programını arkaplanda çalışmayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Temmuz 2022 #9 Avast'ı sil. Malwarebytes'ın otomatik başlatma ve gerçek zamanlı-proaktif koruma seçeneklerini kapat.
Avast'ı sil. Malwarebytes'ın otomatik başlatma ve gerçek zamanlı-proaktif koruma seçeneklerini kapat.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 23 Temmuz 2022 #10 Umut Nas dedi: Diğer ikisi farklı işlevi görüyor. O yüzden Avast'i sil diyoruz Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum öğrenmiş oldum antivirüs konusunda biraz cahilim lütfen kusura bakmayın
Umut Nas dedi: Diğer ikisi farklı işlevi görüyor. O yüzden Avast'i sil diyoruz Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum öğrenmiş oldum antivirüs konusunda biraz cahilim lütfen kusura bakmayın