Merhaba, ben kripto para cüzdan bilgilerimi ve bütün şifreleri bilgisayarımda masaüstüne dosya oluşturuyordum ve dosyanın içindeki not nefterine kaydediyordum ama bütün bilgilerim ve kripto paralarım çalındı. Sorun şu ki bilgisayarıma sadece çalıştığım kişilerin dosyalarını indiriyordum ve bu dosyalar sadece PNG, JPG, jpeg, GIF gibi şeyleri WinRAR'a atıp bana gönderiyorlardı. Yani exe bulunan bir dosya indirmedim. Ama bunun dışındı da 2-3 tane bilinen uygulamaları indirdim ve bu uygulamaların bazılarını resmi sitelerinden indirmemiştim sanırım. Şimdi eğer virüs bunlardan bulaştıysa virüsün hangi dosyadan geldiğini nasıl anlarım? İkinci şüphem ise eve gelen birinin bilgisayarımda bulunan dosyaları flash belleğine atması ya da dosyaları upload edip linki de kendi bilgisayarına indirip bu yol ile çalması. Ama bu son dediğim ihtimal %5 gibi bir ihtimal yani böyle olacağını tahmin etmiyorum ama eğer dediğim son şeyle ile de olduysa bilgisayarımda yapılan son aktitivileri nasıl tespit edebilirim?
Yardım edebilecek yok mu?