Merhabai bilgisayarımdaki bazı dosyalar açılmıyor ve neredeyse her dosyanın yanında kırmızı bir çarpı işareti var ekran görüntüsündeki gibi. Araştırma ödevim için yaklaşık 50 sayfa not almıştım şimdi açamıyorum. Dosyalar toptan gitti mi yoksa geri döndürebilir miyim, yardım eder misiniz?
Dostum OneDrive ile ilgili bir soruna benziyor. OneDrive üzerinden eşitleme yapmayı dener misin? Yukarıdaki mesajlar çözüm odaklı . Ben görememişim. Rtf olduğunu.
Merhabai bilgisayarımdaki bazı dosyalar açılmıyor ve neredeyse her dosyanın yanında kırmızı bir çarpı işareti var ekran görüntüsündeki gibi. Araştırma ödevim için yaklaşık 50 sayfa not almıştım şimdi açamıyorum. Dosyalar toptan gitti mi yoksa geri döndürebilir miyim, yardım eder misiniz?
Dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı OneDrive’a kaydederek bunlara istediğiniz her cihazdan ve her yerden erişin. Daha fazla bilgi edinin ve 5 GB ücretsiz kişisel bulut depolama alanına hemen sahip olun.
www.microsoft.com
Bu sorun olsa da olmasa da şağıdaki program size sürekli gerekli...Kurmanızı tavsiye ederim.
Libre Office:
Tüm ofis işleri için kullanabilirsiniz. RTF, EXCEL,PDF,PPTS VSVSVS bütün doküman tipi dosyaları açar.