atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar selam, bilgisayar üstündeki hiçbir dosya açılmıyor dosya uzantısı bozulmuş olabilir falan diyor. Mesela yeni diyorum metin belgesi oluşturuyorum o açılıyor, içine bir şeyler kaydedebiliyorum ama diğerleri açılmıyor. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar selam, bilgisayar üstündeki hiçbir dosya açılmıyor dosya uzantısı bozulmuş olabilir falan diyor. Mesela yeni diyorum metin belgesi oluşturuyorum o açılıyor, içine bir şeyler kaydedebiliyorum ama diğerleri açılmıyor. Yardım eder misiniz?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.658 Makaleler 2 Çözümler 349 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2025 #2 Ransomware virüsü olabilir mi?
atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 FehmiDogru.js dedi: Ransomware virüsü olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir kardeşim bir yerlere girmiş galiba çözümü var mı acaba?
FehmiDogru.js dedi: Ransomware virüsü olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir kardeşim bir yerlere girmiş galiba çözümü var mı acaba?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.658 Makaleler 2 Çözümler 349 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2025 #4 atakankral dedi: Evet olabilir kardeşim bir yerlere girmiş galiba çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ransomware ciddi bir virüs, eğer bilgisayarında kurtarılabilecek durumda önemli bir veri varsa başka bir diske yedekleyip format atmanı öneririm.
atakankral dedi: Evet olabilir kardeşim bir yerlere girmiş galiba çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ransomware ciddi bir virüs, eğer bilgisayarında kurtarılabilecek durumda önemli bir veri varsa başka bir diske yedekleyip format atmanı öneririm.
atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #5 FehmiDogru.js dedi: Ransomware ciddi bir virüs, eğer bilgisayarında kurtarılabilecek durumda önemli bir veri varsa başka bir diske yedekleyip format atmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef tüm dosyalar bu şekilde başka PC'ye aktarmıştım bir dosyayı başta açıldı sonra tekrar kapandı ne oldu anlamadım.
FehmiDogru.js dedi: Ransomware ciddi bir virüs, eğer bilgisayarında kurtarılabilecek durumda önemli bir veri varsa başka bir diske yedekleyip format atmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef tüm dosyalar bu şekilde başka PC'ye aktarmıştım bir dosyayı başta açıldı sonra tekrar kapandı ne oldu anlamadım.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.658 Makaleler 2 Çözümler 349 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2025 #6 atakankral dedi: Yok maalesef tüm dosyalar bu şekilde başka PC'ye aktarmıştım bir dosyayı başta açıldı sonra tekrar kapandı ne oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer çok da önemli veriniz yoksa direkt format atın bence. Bazı ransomware kurtarma programları var ancak ne kadar düzgün çalışıyorlar emin değilim.
atakankral dedi: Yok maalesef tüm dosyalar bu şekilde başka PC'ye aktarmıştım bir dosyayı başta açıldı sonra tekrar kapandı ne oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer çok da önemli veriniz yoksa direkt format atın bence. Bazı ransomware kurtarma programları var ancak ne kadar düzgün çalışıyorlar emin değilim.
atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 Ama dosyaların uzantıları aynı hiç değişmemiş.