M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2017 #1 Ethernet kabloyla bağlanıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda PC'deki girişin ışığı yanmıyor. Arkasındaki güç kaynağının altındaki düğmeden kapatıp açtığımda PC'yi açıyorum ve düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2017
Ethernet kabloyla bağlanıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda PC'deki girişin ışığı yanmıyor. Arkasındaki güç kaynağının altındaki düğmeden kapatıp açtığımda PC'yi açıyorum ve düzeliyor.
TcFerdiBey Decapat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 15 22 Kasım 2020 #2 hocam aynı sıkıntı bende de mevcut yenı sistem topladım bende ama net kesılıp gidiyor
M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #3 TcFerdiBey dedi: hocam aynı sıkıntı bende de mevcut yenı sistem topladım bende ama net kesılıp gidiyor Genişletmek için tıkla... Hocam harici ethernet kartı alarak çözdüm ben sorunu. 15-20 TL bişeydi sanırım fakat kalitelisini almanızda fayda var.
TcFerdiBey dedi: hocam aynı sıkıntı bende de mevcut yenı sistem topladım bende ama net kesılıp gidiyor Genişletmek için tıkla... Hocam harici ethernet kartı alarak çözdüm ben sorunu. 15-20 TL bişeydi sanırım fakat kalitelisini almanızda fayda var.
TcFerdiBey Decapat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 15 27 Kasım 2020 #4 Mert096 dedi: Hocam harici ethernet kartı alarak çözdüm ben sorunu. 15-20 TL bişeydi sanırım fakat kalitelisini almanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm Windows güncelleştirme yaptı Ethernet ayarları bozuldu elle yapınca düzeldi tşk ederim dönüş yaptığınız için
Mert096 dedi: Hocam harici ethernet kartı alarak çözdüm ben sorunu. 15-20 TL bişeydi sanırım fakat kalitelisini almanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm Windows güncelleştirme yaptı Ethernet ayarları bozuldu elle yapınca düzeldi tşk ederim dönüş yaptığınız için