Bilgisayardaki HDD bir anda kayboldu

alpserhat

Hectopat
Yer
Istanbul
Bilgisayarda Windows mevcuttu eski bir bilgisayardı dualboot ile Android TV ve Windows yapacaktım, ilk diskten belli bir bölüm böldüm sonra bilgisayarı açtığımda otomatik onarıma geçmişti tamamlanamayınca Diskpart'tan kontrol ettim bir baktım disk ölmüş. SFC /scannow işe yaramadı. Farklı bir çözüm var mı diski geri getirecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
AOMEI Partition Assistant 10.7.0 => Bu veya buna benzer programlarla deneyin. Bakalım çözülecek mi?

hocam windows yükleyemiyorum nasıl yapıcam?
WinPe diyeceğim ama onu şuan anlatamam. Yani nasıl anlatacağımı bilemem. Kısaca şöyle yazayım, internetten usb belleğe windows yazdırma diye artın. Rufus ile usb belleğe windows yazdırın, ıso seçer gibi işlem yapıp, go to windows gibi bir seçenek işaretliyorsunuz. Usb belleğe winpe olarak yazdırıyorsunuz. Tabi bunları başka bir pcden yapıp, oluşturduğunuz windows usb belleği, açamadığınız pcye takip açatıktan sonra, istediğimiz disk için, ayrıca usb belleğe dışarıdan parttion programını aktarın. Pc açılışında programı çalıştırıp, diskinizi komple sıfırlayın. Bu arada bu tarz araç gereçlerin olduğu hazor winpe sistemler var. Onlardan bulursanız işiniz kolaylaşır. Saygılarımla...

kral WinPE yi analatabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…