yavuzz_krt
Femtopat
Daha fazla
Önceden beri kullanıyorum fakat bir anda gitti herseyi kontrol ettimYeni aldığınız bir HDD ise disk yönetiminden biçimlendirmeniz gerek. Önceden kullandığınız ise SATA girişi ve güç girişini kontrol edin.
Bilgisayarda önceden 3 gb ram kullaniyodum 4 gb a yuksellttim ondan sonra hdd gozukmemeye basladiYeni aldığınız bir HDD ise disk yönetiminden biçimlendirmeniz gerek. Önceden kullandığınız ise SATA girişi ve güç girişini kontrol edin.
Bağlantıyı anakarttaki farklı bir SATA girişiyle deneyin ve PSU'nun farklı bir güç kablosunu HDD'ye takın. Hatta elinizde mevcutsa farklı bir SATA kablosuyla denerseniz daha iyi olur. Belki bu tarz basit bir yöntemle çözülebilir. Eğer bunlarla da düzelmezse malesef sorun HDD gibi görünüyor.Önceden beri kullanıyorum fakat bir anda gitti herseyi kontrol ettim
Bilgisayarda önceden 3 gb ram kullaniyodum 4 gb a yuksellttim ondan sonra hdd gozukmemeye basladi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.