Bilgisayardaki HDD görünmüyor

yavuzz_krt

Femtopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• IMG_20250614_173024_223.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20250614_173022_212.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığınız bir HDD ise disk yönetiminden biçimlendirmeniz gerek. Önceden kullandığınız ise SATA girişi ve güç girişini kontrol edin.

Yeni aldığınız bir HDD ise disk yönetiminden biçimlendirmeniz gerek. Önceden kullandığınız ise SATA girişi ve güç girişini kontrol edin.
Önceden beri kullanıyorum fakat bir anda gitti herseyi kontrol ettim

Bilgisayarda önceden 3 gb ram kullaniyodum 4 gb a yuksellttim ondan sonra hdd gozukmemeye basladi

Son düzenleme:
Önceden beri kullanıyorum fakat bir anda gitti herseyi kontrol ettim

Bilgisayarda önceden 3 gb ram kullaniyodum 4 gb a yuksellttim ondan sonra hdd gozukmemeye basladi
Bağlantıyı anakarttaki farklı bir SATA girişiyle deneyin ve PSU'nun farklı bir güç kablosunu HDD'ye takın. Hatta elinizde mevcutsa farklı bir SATA kablosuyla denerseniz daha iyi olur. Belki bu tarz basit bir yöntemle çözülebilir. Eğer bunlarla da düzelmezse malesef sorun HDD gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…