Çözüldü Bilgisayardaki internet baglantisi son gunlerde diger cihazlara gore daha yavas

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheNexon

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben TurkNet fiber internet kullanıyorum, yaklaşık 2-3 gündür bilgisayarımdaki internette bir yavaşlık var. Başka aygıtlarda böyle bir yavaşlık söz konusu değil. Bilgisayarıma casus yazılım bulaşmış olmasından korkuyorum. VPN açtığım zaman bu yavaşlık bir nebze düzeliyor. Ayrıca Webcam'im karşı tarafa gitmiyor fakat bende gözüküyor yani çalışır vaziyette. Birkaç kez virüs taraması yaptım fakat bir şey çıkmadı. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    41,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Çözüm
DNS'ini ağ ayarlarından WARP'ya da opendns e geçirip biraz kullan düzelebilir.
Virüslük bir şey yok internetin gayet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim güzel onda sorun yok fakat normalden çok daha yavaş mesela bir siteye girmek istediğimde bazen 10 saniyeden fazla sürüyor bazen hata verip açılmıyor. Ondan bahsediyorum.

Tarayıcınız nedir?

İnternetim güzel onda sorun yok fakat normalden çok daha yavaş mesela bir siteye girmek istediğimde bazen 10 saniyeden fazla sürüyor bazen hata verip açılmıyor. Ondan bahsediyorum.

Tarayıcınızın çerezlerini temizlemeyi deneyin, bende öyle bir sorun oluşmasın diye sürekli gizli sekmede kullanırım tüm cihazlarımda.

Tarayıcınızın çerezlerini temizlemeyi deneyin, bende öyle bir sorun oluşmasın diye sürekli gizli sekmede kullanırım tüm cihazlarımda.
Çerezleri sildim ve DNS imi OpenDNS e ayarladım. Sanırım şuan tarayıcının yavaşlığı çözüldü fakat webcam im neden karşı tarafta gözükmüyor onu çözemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı