Bilgisayardaki internet telefona göre daha yavaş kalıyor

Seloxus

Centipat
Daha fazla  
Telefondaki değerlerim bunlar bilgisayardakinden 5 6 kat daha fazla bilgisayarda çok yavaş indiriyor önceden bu problem yoktu ama şu 2 3 aydır böyle. Önceden oyun veya uygulama yüklerken sabit 90 100 MB arası indiriyordu ama şu an 9 12 MB arası yüklüyor problem ne olabilir sizce?(TurkNet kullanıyorum)

Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takın.
Aygıt yöneticis>ethernet>gelişmiş>speed duplex> 1 Gbps tam ikili olarak ayarlayın.

Öncelikle ethernet kablosuyla bilgisayara bağladığınız router/modemin ethernet (LAN) portunun fast veya gigabit ethernetlerden hangisine sahip olduğunu öğrenmeniz lazım. Fast ise 100 mbps üstünü desteklemez. Modelini biliyorsanız bakabiliriz.

Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takın.
Aygıt yöneticis>ethernet>gelişmiş>speed duplex> 1 Gbps tam ikili olarak ayarlayın.

Modemde farklı lan portu bulunmuyor. diğer dediğiniz yaptım ancak bir şey değişmedi Ethernet kablosunda sıkıntı olabilir mi?

Önceden 700 800 Mbps'leri görüyordu ondan Fast olduğunu zannetmiyorum şu 2 3 aydır böyle düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…