Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2012 #1 Bilgisayarımdaki kablolu interneti yeni aldığım Platoon Bluetooth Dongle üzerinden telefonda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2012
Bilgisayarımdaki kablolu interneti yeni aldığım Platoon Bluetooth Dongle üzerinden telefonda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2012 #2 Telefonunda Android 4.0 yüklü olması gerekiyormuş. 2.3'te de mümkünmüş fakat telefonu uçuş moduna almak gerekiyormuş. Eğer bilgisayarında kablosuz ağ desteği varsa bu program ile bilgisayarını bir erişim noktasına çevirebilirsin: Your Hotspot, Your Way - Connectify Ayrıca USB ile de internete bağlayabilirsin telefonunu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.littlelan.ReverseTether.Paid&hl=tr
Telefonunda Android 4.0 yüklü olması gerekiyormuş. 2.3'te de mümkünmüş fakat telefonu uçuş moduna almak gerekiyormuş. Eğer bilgisayarında kablosuz ağ desteği varsa bu program ile bilgisayarını bir erişim noktasına çevirebilirsin: Your Hotspot, Your Way - Connectify Ayrıca USB ile de internete bağlayabilirsin telefonunu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.littlelan.ReverseTether.Paid&hl=tr
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2012 #3 Hocam masaüstü olduğu için kablosuz ağ desteği yok haliyle. Eğer bir aygıtla bunu sağlayabiliceksem ismini verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2012
Hocam masaüstü olduğu için kablosuz ağ desteği yok haliyle. Eğer bir aygıtla bunu sağlayabiliceksem ismini verir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2012 #4 Bunu almanız yeterli. Bilgisayarınızı bir kablosuz ağ erişim noktasına çevirecek: ASUS - Asus WL-167G V3 802.11n 150Mbps Kablosuz Usb Adaptör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Bunu almanız yeterli. Bilgisayarınızı bir kablosuz ağ erişim noktasına çevirecek: ASUS - Asus WL-167G V3 802.11n 150Mbps Kablosuz Usb Adaptör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2012 #5 İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkürler Hocam. Bulabilirsem alırım bu aygıtı